Hírek

Gregor László bravúros győzelme Veszprémben

2019-07-08, hétfő

Július második hétvégéjén újabb komoly hagyományokkal rendelkező viadal került megrendezésre Veszprémben a 61. Nemzetközi Atlétikai Balaton Bajnokságon.

Tóth Sándor mester így számolt be versenyzői teljesítményeiről:

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sokszoros országos bajnoka, Gregor László 3000 m akadályfutásban remek eredménnyel győzött.

Szabó Ádám ifjúsági versenyzőnk jó taktikával, egyéni legjobbjával szerezte meg az ezüstérmet.

Bogdán Annabellának igazán nem voltak jó dobásai az erős szembeszélben, de a bronzérem dicsérendő, ahogy Diószegi Dávidnak is.

A németországi július 22-26-i Hallássérültek Európa Bajnokságára készülő Mihály Réka remek egyéni csúcsot futott. Futamában az utolsó 300 m-en az élre állt. talán kicsit hamar, s így másodikként futott be a célba.

Junior Válogatott csapatunk ezüstérmes lett

2019-07-08, hétfő

Magyarország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia U20 csapatai mérkőztek meg egymással Győrben vasárnap, a korosztály nagy hagyományokkal rendelkező válogatott viadalán.

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubból 2 juniorunk kapott meghívást a válogatottba.

A fiatalok megmérettetésén több kiemelendő eredmény is született.

A 4x4 00 m kvartettje bronzérmesként ért célba, a váltó egyik legerősebb tagja Steigerwald Ernő versenyzőnk( edzője: Adorján László ) kiváló futása is hozzájárult, hogy jó időeredményt, 3:17,61-t ért el a válogatott.

Apáti Bence 1500 m-en állt rajthoz, jó időeredményre törekedett, s 800 m-ig Ő diktálta a tempót, ami később megbosszulta magát, s így 4:06,14 időeredménnyel az 5. helyre volt elegendő a futása- nyilatkozta Tóth Sándor edző.

Letartóztatásba került a sarkadi éjszakai sorozatbetörő – VIDEÓVAL ÉS FOTÓVAL

2019-07-05, péntek

A Békéscsabai Járási Ügyészség a letartóztatását kezdeményezte annak a 27 éves sarkadi férfinak, aki más bűncselekmények mellett egy éjszaka leforgása alatt Jakabszálláson öt családi házból lopott el különböző értéktárgyakat, további egy ingatlanban pedig kísérletet tett erre.

A férfi a betöréseket 2019. május 3-án kezdte Békéscsabán, ekkor bemászott egy családi ház udvarába, és az ott parkoló gépkocsiból 60.000 forint készpénzt, míg a műhelyből egy 120.000 forint értékű fűkaszát vitt el. Ezt követően Jakabszálláson 2019. június 8-ára virradó éjszaka két családi ház udvarára, míg 2019. június 14-én éjjel hat ingatlanba mászott be a kerítésen keresztül, és az udvaron parkoló autókból, valamint a nyitott lakásokból készpénzt, ékszert, láncfűrészt és egy légpuskát is ellopott. A terhelt a cselekményeivel közel 500.000 forint kárt okozott a sértetteknek.

Az eddig hat alkalommal vagyon elleni bűncselekmények miatt büntetett férfit az ellopott értéktárgyak tulajdonosainak száma szerinti 10 rendbeli lopás miatt vonta felelősségre a nyomozó hatóság.

Oldalak