Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

2018. február 1-től a békéscsabai campus a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karaként működik tovább

2018. február 1-től a békéscsabai campus a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karaként működik tovább, mely döntéssel egy bizonytalan időszak zárult le a békéscsabai felsőoktatás ügyében.

Február első napján vált hivatalossá, hogy a békéscsabai gazdasági campus az egyházi fenntartásban lévő Gál Ferenc Főiskola szervezeti egységeként működik tovább. A szegedi székhelyű intézmény már évek óta jelen van a megye felsőoktatási központjaiban, hiszen 2014-től a szarvasi Pedagógiai Kar, 2017-től pedig a gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Kar működtetését vállalta az intézmény.

A fenntartó intézményben történt változás alapján, a békéscsabai campus, mint Gazdasági Kar működik tovább és a továbbiakban a szép tradíciókkal rendelkező gazdasági képzési kínálattal várja a pályaválasztókat.

Dr. Árpási Zoltán, a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karának oktatási dékánhelyettese hozzátette, a békéscsabai campus csatlakozása a Gál Ferenc Főiskolához a helyi felsőoktatás bizonytalan időszakának a végét jelenti. Elmondta, a kar a meglévő, gazdasági profilú alapképzési kínálat folyamatos fejlesztésére, illetve a jövőben új szakok indításával a képzési kínálat bővítésére törekszik majd.

GallériaVideó

Új hozzászólás