Dr. Kiss Gergely Békéscsabán

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Dr. Kiss Gergely látogatott el Békéscsabára, hogy találkozzon a város vízilabdázóival. Az itt eltöltött időben az olimpikon számos programon vett részt.

A békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumba látogatott el a háromszoros olimpiai vízilabdázó, Dr. Kiss Gergely. A közönségtalálkozón a gyerekeknek lehetőségük nyílt arra, hogy kérdezhessenek a kiváló sportolótól. A jobbszélső játékos örömmel tesz eleget az ilyen felkéréseknek.

A kétszeres Aranysapka-díjas vízilabdázó már másodjára látogatott el a megyeszékhelyre és stábunknak elárulta, hogy milyen élményeket szerzett Békéscsabán.

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere a délutáni órákban találkozott a sportolóval. Véleménye szerint fontos, hogy a gyerekek találkozzanak nem mindennapi életpályával rendelkező személyekkel, így inspirálva őket.

A vendég nem mindennapi relikviákat is elhozott Békéscsabára - a fiatalok megtekinthették Kiss Gergő mindhárom olimpiai aranyérmét, valamint egy egyedülálló magyar zászlót is, amit több, mint 150 olimpikon írt alá.

GallériaVideó

Új hozzászólás