Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabán járt Dr. Gurmai Zita

Békéscsabán járt Dr. Gurmai Zita, a Magyar Szocialista Párt elnökségi tagja. Sajtótájékoztatóján a párt programjának legfontosabb elemeiről beszélt.

Az MSZP programjának egyik nagyon fontos pontja az, hogy vissza szeretnék állítani a 89-es alkotmányt. Dr. Gurmai Zita, a párt elnökségi tagja kifejtette, hogy erre azért van nagy szükség, mert a mostani alaptörvényben nincs benne az egyenlő munkáért - egyenlő bér elve.

Az MSZP programjában szerepel a jelenlegi egykulcsos adórendszer megváltoztatása is. Véleményük szerint az, hogy a minimálbérből élő munkás és a több millió forintból élő vezető ugyanakkora százalékban adózik a jövedelméből, elfogadhatatlan. Dr. Gurmai Zita a sajtótájékoztatón a hódmezővásárhelyi választásokról is kifejtette véleményét.

Az MSZP-s politikus a térség egyik legnagyobb problémájáról - az elvándorlásról - is kifejtette álláspontját. Véleménye szerint nagyon fontos az, hogy olyan környezetet teremtsenek az országban, hogy azok, akik elhagyták Magyarországot, visszatérhessenek. Ehhez többek között nagymértékű béremelésre van szükség, leginkább az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok körében.

GallériaVideó

Új hozzászólás