Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Újkígyóson tartott lakossági fórumot Semjén Zsolt

Újkígyóson tartott lakossági fórumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A politikus, beszédében leginkább a bevándorlás kérdésével foglalkozott.

19 nap van hátra addig a napig, amikor kifejezzük véleményünket az ország jelenlegi állapotáról és arról, hogy a jövőben milyen intézkedésekkel és felfogással lennénk elégedettek. A hátralévő szűk három hétben a pártok minden bizonnyal továbbra is megpróbálják legfontosabb témáikkal tematizálni a közbeszédet.  A FIDESZ-KDNP pártszövetségnek ez a téma mindenképpen a bevándorlás kérdése, véleményük szerint ugyanis ez a legmeghatározóbb kérdés a mai Magyarországon.

A miniszterelnök-helyettes szerint, ha egy ország muszlim menekülteket fogad be, abból először párhuzamos társadalmak alakulnak ki, majd az ország eredeti állampolgárai elveszítik az önrendelkezésüket.

Természetesen sokan nem így gondolják és a bécsiek nagy része sem vallja ezt a nézetet. Európai Uniós és egyéb szervezetek felmérései alapján a számok azt mutatják, hogy a menekülteket befogadó országok életszínvonala a bevándorlási hullám után is jóval a magyar felett van. A menekültek integrációja valóban problémákat vet fel, azonban a nyugati államok a megoldást nem a bevándorlók kirekesztésében látják, hanem a szisztematikus összevont problémamegoldó menekültkezelést tartják követendőnek.

GallériaVideó

Új hozzászólás