Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Márciusi közgyűlés értékelő II.

A márciusi közgyűlés döntéseit korábban már értékelte Szarvas Péter polgármester, a FIDESZ frakció és az MSZP képviselői. Ezt most megtette a DK, a Jobbik és az LMP önkormányzati képviselője is.

A márciusi közgyűlésen leginkább pályázati döntésekről tárgyaltak a képviselők, ezért nem igazán alakult ki komolyabb vita, azonban így is volt néhány téma, amelyről ellentétes álláspontok alakultak ki az ülésen. Az egyik ilyen volt a Csabagyöngye szőlőültetvény, amely nem először váltott ki éles vitát a közgyűlésben. A márciusi ülés előtt minden képviselő kapott egy ajándék üveg Csabagyöngye pálinkát, melynek nem minden érintett örült.

Kaposi László véleménye az, hogy a legnagyobb probléma, hogy az önkormányzat túl sokat költ az ültetvényre. A képviselő számításai szerint a megtermelt gyümölcs 1 millió forintot ér összesen, ami töredéke annak, amennyit az önkormányzat költ erre a célra. Kocziha Tünde, a Jobbik képviselője is hasonló véleményen van.

Az LMP képviselője, Takács Péter azonban úgy gondolja, hogy jelenleg jó kezekben van az ültetvény és véleménye szerint jelen pillanatban hibás lépés lenne az üzemeltetéssel megbízni egy külsős céget.

Akit esetleg bővebben érdekel a Csabagyöngye szőlőültetvénnyel kapcsolatos vita, illetve a többi döntés, az megnézheti a teljes közgyűlés ismétlését szerdán 13 óra 45 perctől itt, a Csaba Tv-n.

GallériaVideó

Új hozzászólás