Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Információs táblákat helyeznek el a megyében a vízi közlekedésre és a fürdőzésre vonatkozóan

A vízi balesetek elkerülése érdekében szabályokat tartalmazó információs táblákat helyeznek ki a megyében. Így hívja fel a figyelmet a vízi közlekedésre és a fürdőzésre vonatkozó előírásokra a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.

Az iskolaszünet kezdetével több tízezer gyermek kezdi meg a nyári vakációt. Ilyenkor sok család a szabadstrandokon piheni ki a fáradalmakat. Az ilyen fürdőhelyeken több veszély is leselkedik az fürdőzőkre, így nem véletlen, hogy a vízi tragédiák évről-évre megismétlődnek az ilyen helyeken.

A balesetek elkerülése érdekében a Békés Megyei Baleset- megelőzési Bizottság egy, a vízi közlekedés szabályait és a fürdőzésre vonatkozó előírásokat tartalmazó információs táblát helyezett ki a Doboz-Szanazug Szabadstrand területén.

Akkor ne élvezzék a gyerekek a nyár örömeit? Dehogynem. Csak nagy körültekintéssel kell kiválasztani a strandokat. A felhőtlen pihenés és szórakozás érdekében fontos, hogy betartsunk bizonyos szabályokat. A kihelyezett táblán szerepel, hogy a járműveket mivel kell felszerelni, mit kell ellenőrizni elindulás előtt, illetve azt, hogy hol, mikor és milyen feltételekkel szabad fürdeni.

Köves Mihály, Doboz polgármestere elmondta, hogy az önkormányzat örül a kezdeményezésnek, hiszen a kihelyezett tábla röviden és egyértelműen tájékoztatja az embereket a szabályokról. Békés megyében 5 szabadstrand helyszínén összesen 8 tábla kerül majd kihelyezésre.

GallériaVideó

Új hozzászólás