Július 1-től új beléptető rendszer várja a pácienseket a békéscsabai kórházban

Érdemes korábban érkezniük azoknak, akik a Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai épületébe mennek, ugyanis július 1-től új beléptető rendszer várja a pácienseket. A következőkben bemutatjuk azt, hogy hogyan kell használni az új információs mechanizmust.

Az új, kiépített rendszer sok szempontból megkönnyíti majd mind a betegek, mind pedig az orvosok mindennapjait. Dr. Boros Zoltán, a békéscsabai intézmény igazgatóhelyettese stábunknak elmondta, hogy - mint minden újítás - ez is nehézségekkel jár, azonban a jövőben sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz tőle a betegellátás.

A bevezetés után nézzük meg azt, hogy a gyakorlatban hogyan működik a beléptető rendszer.

A beléptető rendszer elindulása után az egyik legsűrűbben előforduló probléma, hogy a betegek a sorszámuk felvétele után elindulnak a szakrendelésekre, ez azonban nagy hiba, hiszen a rendszer lényege az, hogy az információs pultnál kell az adatokat megadni.

Ezt követően  -egy rövid adminisztráció után - már mehetünk is a szakrendelésre.

Az új adatvédelmi törvény miatt ne lepődjünk meg azon, hogy nem a nevünkön szólítanak majd be a vizsgálati terembe az asszisztensek, hanem az első belépésnél kapott azonosító szám segítségével.

GallériaVideó

Új hozzászólás