Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Felvételi a Színitanházba

Ismét felvételit hirdet a Jókai színház Színitanháza. Idén is 4 szakra várják a jelentkezőket, színpadtechnikaus - szcenikus, színész, design és színházi táncos képzésekre. Az ingyenes képzésekre 2 alkalommal lehet felvételizni, június 3-án, kedden és június 30-án hétfőn.

Egy reklámfilmmel invitálja a fiatalokat a békéscsabai Színitanház az intézménybe, hiszen idén is meghirdetik azokat a szakokat, amelyek kötődnek a színházhoz.
Seregi Zoltán a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színiiskolájának igazgatója elmondta, hogy nagyon fontos, hogy a színész szakma mellett még táncos, divat - és stílustervező, színház technikus komplex képzéseket indítanak a továbbtanulók számára. A diákok a színházi előadásokban szerzik meg a szakmai gyakorlatukat és az egész szakképzésnek ez az egyik legfontosabb iránya. 

A képzés minden szakon 4 féléves és ingyenes 22 éves korig, mint OKJ-s képzés. Mindemellett idén még pénzt is kereshetnek a diákok azzal, ha itt tanulnak. Seregi Zoltán a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színiiskolájának igazgatója továbbá elmondta, hogy új dolog ebben a tanévben a tanulószerződés, ami csak a színház technikus valamint divat- és stílustervező szaknál van. A szerződés alapján egy ösztöndíj szerű, a gyakorlati képzést segítő összeget kapnak a diákok. 
Seregi Zoltán hangsúlyozta, hogy ez egy kreatív iskola, minden szakra kell egy nagy adag kreativitás. Ezen felül egyes szakokra más készségek is kellenek, ezek meglétét a felvételin is ellenőrzik.
A Színitanház két alkalommal hirdet felvételit. Először június 3-án kedden, majd június 30-án is várják az érdeklődőket. A felvételihez szükséges információk megtalálhatóak az intézmény honlapján a www.szinitanhaz.hu oldalon.

Szerkesztő: Gy. Tűri Zsanett

Operatőr: Pozojevich Miklós

 

GallériaVideó

Új hozzászólás