Nemzetközi elismerést kapott az egyik gyulai húsipari vállalat terméke

Nemzetközi elismerést kapott az egyik gyulai húsipari vállalat terméke. Ez a termék - a kolbász, meggyőzte a nemzetközi bírákat is, így a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet 2 aranycsillaggal jutalmazta.

A húsüzemi vállalatnál a húsáru készítése során a technológiai folyamatok nagyrészt kézzel történnek. A füstölésnél, az állványra pakolásnál, a címkézésnél és a csomagolásnál is kézi tevékenységet végeznek az üzemben. A termelésvezetőtől megtudtuk azt is, hogy miben különbözik ez a kolbász a többi vállalat termékétől.

A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint érkelte. Ennek alapján a gyulai, a figyelemreméltó termékek kategóriájába került, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést, hanem a tengerentúlon is.

A nemzetközi bírák 2 aranycsillaggal jutalmazták a kolbászt. A minősítéssel járó logót a termék csomagolásán a vállalat 3 évig használhatja.

Az ügyvezető hozzátette, a vállalatot ez az elismerés arra ösztönzi, hogy a továbbiakban is ezt az irányt folytassák. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy hosszú távon továbbra is működőképes maradjon a húsipari vállalat, valamint, hogy a nyugat-európai fogyasztók is megismerjék ezt a terméket.

GallériaVideó

Új hozzászólás