5. Rongyoló Fesztivál

Békéscsaba legnagyobb és egyre sokszínűbb „kerti partiját” rendezték meg a hétvégén. Az 5. Rongyoló fesztiválon bemutatkoztak az amatőr fiatal zenekarok, de Magyarország népszerű együttesei is szórakoztatták a közönséget. A helyszín idén is a Csabai Rendezvénypajta volt.

Bëlga,  Andro, Fish!, Drop The Cheese - csak néhány zenekar, akik felejthetetlenné tették az elmúlt hétvégét itt a Viharsarokban. A virágkorát élő Rongyoló fesztivál nem csak az őrült tombolásról és sörivásról szól: a fesztivál egy közös együttlét, ahol bemutatkozhatnak a fiatal zenekarok, ahol mindig van valami érdekes délutáni program, ahol Magyarország neves fellépői zenélnek, ahol mindig lehet találkozni valami zenei újdonsággal, ahol az érdeklődőket egy egymást elfogadó nyitott közösség várja, és ahol minden évben több barátot lehet szerezni.

A szervezők több színpaddal, hazai viszonylatban ismertebb zenekarokkal és színesebb programokkal várták a fiatalokat az idei Rongyolón. A fesztiválra Békéscsaba polgármestere is kilátogatott, aki a Csaba Tv stábjának elárulta: nagy Green Day rajongó és - mivel az egyik hazai magyar együttes az ismert amerikai punk-rock banda dalait is feldolgozta - kijött meghallgatni.

Drum&bass, rock, tribute zenekarok és még számos más fellépő színesítette az idei Rongyolót. A fesztivál az esti koncertek után sem zárta be kapuit, hiszen a Nagyszínpad és az egész pajta egy Party Arénává alakult az éjszakai órákra: a hazai fesztiválok, klubok legismertebb DJ-i pörgették a bulit a reggeli órákig.

GallériaVideó

Új hozzászólás