Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Paláncz György lesz a 8-as számú választókörzet képviselője

Előrehozott önkormányzati választás volt Békéscsabán. A 8-as számú választókörzet képviselője a közgyűlésben, ezentúl Paláncz György, a FIDESZ-KDNP politikusa lesz.

Közel 4200 békéscsabai választópolgár volt jogosult arra, hogy a 8-as számú választókerületben arról döntsön, hogy ki legyen a körzet önkormányzati képviselője. A választók igen kis aránya gondolta úgy, hogy részt vesz a voksoláson, ugyanis mindössze 690 választópolgár járult az urnák elé. A végeredmény szoros lett, a FIDESZ-KDNP jelöltje, Paláncz György 53%-al lett képviselő a független Körömi Jánossal szemben, aki 47%-ot ért el. Az újdonsült önkormányzati képviselő másnap értékelte a választás eredményét.

Az új önkormányzati képviselő elmondta: már a kampány időszaka alatt fel tudta térképezni a kerület problémáit. Célja az, hogy ezeken a problémákon a jövőben enyhítsen.

Paláncz György megbízatása bő egy évig tart, ugyanis 2019 őszén önkormányzati választás lesz az egész ország területén, ahol újra meg kell majd mérettetnie megát, ha ezen időszak után is folytatná a képviselői munkát.

GallériaVideó

Új hozzászólás