24. Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja

Immár 24. alkalommal rendezik meg Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválját. A négy napos rendezvényen népművészeti-, gasztronómiai programok, valamint zenei- és táncos bemutatók várják az érdeklődőket.

A Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja a régióban egy egyedülálló kulturális rendezvény, mely immáron negyed évszázada elmaradhatatlan színfoltja a gyulai nyári programsorozatnak. A rendezvény a magyar népzene és néptánc hagyományait ápolva mutatja be a hazai- és a határon túli magyar táncegyüttesek legjobbjait, külföldi vendég együttesek szereplésével kiegészítve. A négy napos programsorozat alatt Gyula igazi fesztiválvárossá alakul át.

A négy nap alatt a koncertek, a táncház, a játszóházak és a néptáncbemutatók közt minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt.

A jó hangulatú rendezvényre a világ több tájáról érkeztek táncosok és zenészek, hogy bemutassák néphagyományukat, valamint hogy felejthetetlenné tegyék a hétvégét minden érdeklődő számára.

A Gyulán megrendezésre kerülő Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiváljára augusztus 16-a és 19-e között minden érdeklődőt szeretettel várnak.

GallériaVideó

Új hozzászólás