Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rendkívüli közgyűlés: Kaposi László, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője is értékelt

A múlt heti rendkívüli közgyűlés témáiról és döntéseiről már korábbi Híradónkban beszámoltunk, illetve arról is, hogy a Fidesz frakció hogyan értékelte azokat. Most ezt megtette Kaposi László, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője is.

A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője szerint nagy baj az, hogy a város megválik az egyik balatoni ingatlanától, ugyanis véleménye szerint a költségvetés tervezésénél máshogy kellett volna létrehozni az egyensúlyt.

Kaposi László elmondta azt is, nem érti, hogy ha már el kell adni az egyiket, akkor miért azt a balatoni nyaralót kell kiárusítani, melyben több diák nyaralt az évek folyamán. A javaslat körülményei is problémásak voltak, szerinte ugyanis előzetesen a kevésbé használt épületet javasolták eladásra, majd egy hirtelen döntéssel ezt megváltoztatták. Véleménye szerint most egy értékesebb ingatlant ad majd el a város kevesebb pénzért.

Kaposi László furcsának találja, hogy a most eladásra javasolt ingatlant előzetesen 93 millió forintra értékelték fel, azonban az eladási árat nem növelik, hanem ezen az áron értékesítenék. Elmondta, hogy lényegében egy kétszer annyira értékelt épületet több mint 10 millió forinttal kevesebbért adnának el, mint az eredeti elképzelésben. A képviselő a Városgazdálkodási Kft-vel kapcsolatban is kifejtette véleményét. Nem érti azt, hogy ha tisztában volt azzal a cég menedzsmentje, hogy a szezonális a munkavégzés, ami ilyenkor több forrást igényel, akkor ezt előzetesen miért nem tervezték bele a költségvetésbe.

GallériaVideó

Új hozzászólás