Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Elkezdődött a tanév a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában

Elkezdődött a tanév a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában, Békéscsabán. Az évnyitón ünnepélyes műsorral köszöntötték az új tanévet az iskola tanulói.

Megnyitották a 2018/2019-es tanévet a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában is. Idén 589 tanuló, köztük 61 első osztályos kisdiák kezdi meg tanulmányait az iskola padjaiban. Az intézmény udvarán tartott ünnepségen Laczkó Irén, igazgatónő megnyitó beszédében külön köszöntötte az elsőéveseket.

A tanévnyitón köszöntötte a tanulókat Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is, aki fontosnak tartja, hogy minden évben személyesen is megjelenjen az egyik békéscsabai iskolában a tanév kezdetén.

Az ünnepségen a hagyományokhoz híven a felsőbb éves tanulók az iskola nyakkendőjével kedveskedtek az elsősöknek. A rendezvény zárásaként a polgármester átadta a kicsiknek a város ajándékát is. Az iskolában ezzel elkezdődött az idei tanév, melyről Laczkó Irén, igazgatónő beszélt stábunknak.

Izgalmasnak ígérkezik tehát ez a tanév is nemcsak a diákok, hanem a tanárok számára is.

GallériaVideó

Új hozzászólás