Megnyitotta kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház

Nyílt nappal egybekötött, ünnepélyes átadás keretében nyitotta meg kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház. Az intézmény nyugodt és barátságos környezetben, 27 darab modern-, apartman jellegű lakószobát biztosít a majdan beköltözőknek.

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház. A nyílt nappal egybekötött ünnepélyes átadáson többen is köszöntőbeszédet mondtak, az épületet pedig Illyés Zsolt plébános szentelte fel. Az intézmény ebből a projektből összesen több mint 20 új munkahelyet teremt a városban és 27 darab modern-, apartman jellegű lakószobát biztosít majd a beköltözőknek.

A megnyitó és köszöntőbeszédek után az intézmény ünnepélyes szalagátvágására került sor. A város polgármestere kiemelte, hogy az apartmanház, valamint az idősek otthonteremtése, várhatóan a város életében is kiemelt szerepet tölt majd be.

Az épület, a mai igényeknek teljes mértékben megfelelő, professzionális ellátást nyújt az időseknek, emellett az intézmény létrejöttével újabb munkahelyeket hozhatnak létre a városban.

A 2017 tavaszán indult, 14 hónapig tartó beruházás, az NFA Fejlesztési Alap forrásaiból, az eszközbeszerzés pedig a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által finanszírozott forrás keretein belül valósult meg.

GallériaVideó

Új hozzászólás