Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megnyitotta kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház

Nyílt nappal egybekötött, ünnepélyes átadás keretében nyitotta meg kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház. Az intézmény nyugodt és barátságos környezetben, 27 darab modern-, apartman jellegű lakószobát biztosít a majdan beköltözőknek.

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az újkígyósi Szivárvány Nyugdíjas Apartmanház. A nyílt nappal egybekötött ünnepélyes átadáson többen is köszöntőbeszédet mondtak, az épületet pedig Illyés Zsolt plébános szentelte fel. Az intézmény ebből a projektből összesen több mint 20 új munkahelyet teremt a városban és 27 darab modern-, apartman jellegű lakószobát biztosít majd a beköltözőknek.

A megnyitó és köszöntőbeszédek után az intézmény ünnepélyes szalagátvágására került sor. A város polgármestere kiemelte, hogy az apartmanház, valamint az idősek otthonteremtése, várhatóan a város életében is kiemelt szerepet tölt majd be.

Az épület, a mai igényeknek teljes mértékben megfelelő, professzionális ellátást nyújt az időseknek, emellett az intézmény létrejöttével újabb munkahelyeket hozhatnak létre a városban.

A 2017 tavaszán indult, 14 hónapig tartó beruházás, az NFA Fejlesztési Alap forrásaiból, az eszközbeszerzés pedig a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által finanszírozott forrás keretein belül valósult meg.

GallériaVideó

Új hozzászólás