Ismét megrendezte Jótékonysági Bálját a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Alapítvány

Ismét megrendezte a már hagyománynak számító Jótékonysági Bálját a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Alapítvány. A rendezvényből befolyt összeggel a békéscsabai szakképzést és a tehetséges diákok kibontakozását segítik.

Ötödik alkalommal rendezte meg Jótékonysági Bálját a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Alapítvány Békéscsabán. A szervezetet 26 évvel ezelőtt alapították a békés megyei vállalkozók azzal a céllal, hogy a megyei szakképzést, a hátrányos helyzetű tanulókat és a tehetségek kibontakoztatását segítsék. Ennek jegyében rendezik meg minden évben az egyre népszerűbbé váló Jótékonysági Bált is.

A bál szervezésében és lebonyolításában az alapítvány tagjai mellett a békéscsabai kereskedelmi és vendéglátóipari iskola oktatói és diákjai is részt vettek. A rendezvényen hagyományosan minden évben a diákok terítenek, főznek és sütnek szakoktatóik segítségével. Ők szolgálnak fel és ők állnak az italpultban is.

Az iskola nagy gondot fordít a tanulók képzésére, és nemcsak ezzel a rendezvénnyel, de számos más módon motiválja a tanulókat szakmájuk elsajátítására.

A Jótékonysági Bálon számos érdekes program várta a vendégeket, mint például az iskola diákjainak nyitótánca vagy a Balassi Néptáncegyüttes bemutatója. Az idei bálnak több különlegessége is volt, hiszen a rendezvény fővédnökségét Herceg Tamás országgyűlési képviselő vállalta magára, valamint az esten megjelentek a híres Zwack család tagjai is.

GallériaVideó

Új hozzászólás