Láthatatlan vacsora

A Tolerancia Napja alkalmából az idei évben is megrendezte a „Láthatatlan vacsora” című érzékenyítő programot a Békés Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesületének székházában.

A Békés Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház minden évben több programot is szervez a Tolerancia napja alkalmából. A Vakok és Gyengénlátók Békés Megyei Egyesületével már második alkalommal szerveztek közös rendezvényt, Láthatatlan vacsora címmel.

A program célja az esélyegyenlőségre való figyelemfelkeltés, hogy a látó emberek is megtapasztalják, milyen a mindennapi élete egy látássérült társunknak.

A résztvevők azt is megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor nem látják, hogy milyen ételt fogyasztanak el, illetve, hogy az asztalon a poharak és az evőeszközök hol helyezkednek el.

Ez a program remek lehetőséget teremtett arra, hogy az emberek olyan saját tapasztalatokat szerezzenek, amelyek érzékenyebbé tehetik őket, valamint, hogy elősegítsék és fontos szerepet vállaljanak az esélyegyenlőség megvalósításában.

GallériaVideó

Új hozzászólás