Megtartotta évértékelő gyűlését Békéscsabán az Alföld Vívó Akadémia

Megtartotta évértékelő gyűlését Békéscsabán az Alföld Vívó Akadémia. A rendezvényen a klub edzői és a válogatott sportolók mellett a Magyar Vívó Szövetség is képviseltette magát.

A helyi vívóklub évtizedek óta a vidéki utánpótlás egyik kiemelt bázisa, hiszen több korosztályos válogatott, válogatott kerettag és felnőtt válogatott sportoló sikere jelzi az itt folyó munka minőségét. Az Alföld Vívó Akadémia és a Magyar Vívó Szövetség a város vezetőivel együtt közösen értékelte az elmúlt év eredményeit, amire méltán lehet büszke a város, hiszen a sportolók egy igazán eredményes idényt tudhatnak maguk mögött.

A klubban nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő alapok elsajátítására. Az edzések során a fiatalok egy alap fizikai felkészítéssel kezdenek, majd tovább tanulják a vívás tudományát. Ehhez pedig megfelelő ösztönzés lehet, hogy a versenyeken már fiatalon megmérettessék magukat.

Az évértékelőn természetesen az akadémia válogatott sportolói is részt vettek, akik stábunknak a pályafutásuk kezdetéről, az elért eredményeikről, illetve jövőbeli terveikről meséltek.

A többi versenyző mellett Szabó Réka is részt vett az évértékelő ünnepségen, akinek az idei évben volt az első felnőtt válogatottsága.

A következő versenyállomás, mely egyben az idei évben az utolsó is, a Budapesten megrendezésre kerülő Felnőtt Országos Bajnokság lesz.

GallériaVideó

Új hozzászólás