Munkáspárt: Nem elégedettek a Békés Megyei szervezet működésével

Nem teljes mértékben elégedett a Munkáspárt vezetése a Békés Megyei szervezet működésével. Mindezt Thürmer Gyula, a párt elnöke jelezte a békéscsabai taggyűlésen.

A Magyar Munkáspárt december 8-án tartja 27. kongresszusát Budapesten. Ennek egyik megelőző eseménye, hogy a helyi szervezetek kijelölik küldöttjeiket és értékelik az adott évet. Thürmer Gyula, a párt elnöke a taggyűlés után stábunknak elmondta, hogy nagyobb aktivitást várt volna az április 8-i választásokon a Munkáspárt megyei szervezetétől.

Thürmer Gyula kifejtette, hogy erősebb jelenlétet kívánnak kiépíteni az internet segítségével, illetve a pártot vonzóvá szeretnék tenni a fiatalok számára is. A pártelnök elmondta azt is, hogy a budapesti főpolgármesteri székért is elindul majd a párt egyik politikusa.

Arról, hogy ki lesz a konkrét jelölt, még nincs információnk. Baloldali ellenzéki pártként, meglepően sok dologban ért egyet a Munkáspárt a jelenlegi kormánypártokkal kapcsolatban, azonban úgy gondolják, hogy a FIDESZ-KDNP pártszövetségnek komoly adóssága van az egészségügy rendbetételével, illetve a munkásosztály képviseltével kapcsolatban.

GallériaVideó

Új hozzászólás