Jótékonysági estet tartott az Átkarolva Egyesület Békéscsabán

Jótékonysági estet tartott az Átkarolva Egyesület Békéscsabán, a Jaminai Közösségi Házban. A bálon átadták a hátrányos helyzetű családoknak szánt adományokat.

Az egyesület főként olyan fiatalokkal foglalkozik, illetve próbál nekik segíteni, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetben élnek vagy valamilyen sérüléssel rendelkeznek. Fontos céljaik közé tartozik a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének segítése, az elhelyezkedést és munkahelyi beilleszkedést segítő programok szervezése. Emellett segítséget nyújtanak a közösségi élet kibontakoztatásában, építésében, fenntartásában. Az egyesület továbbá még adományokat továbbít rászorulóknak.

Vannak olyan családok, akik számára a mindennapi betevő megteremtése vagy akár az évszaknak megfelelő öltözék gondot okoz. Ezért az Átkarolva Egyesület már második alkalommal szervezte meg jótékonysági bálját, melyen az összegyűjtött adományokat átadták az illetéseknek.

Az egyesület elnöke azt est folyamán felhívta a figyelmet arra, hogy az egymásra figyelés, a törődés és a segítség az egész csapatra pozitívan hat. Köszönetet mondott a támogatóknak és az önkéntesnek, hiszen az adománygyűjtés és a toborzás folyamatos az egyesület életében. Az adományok átadása mellett zenével, tánccal és tombolával gondoskodtak a bál hangulatáról.

GallériaVideó

Új hozzászólás