Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Szombaton átadták a 2018-as év Bárka-díjait a Jókai Színház Sík Ferenc

Szombaton átadták a 2018-as év Bárka-díjait a Jókai Színház Sík Ferenc kamaratermében rendezett ünnepi esten, amit most Szabó T. Anna és Grecsó Krisztián írók, költők érdemeltek ki.

A Bárka folyóirat díját még 2000-ben alapították magával az egyik mostani díjazott ötletével közösen, Grecsó Krisztiánnal, aki akkor a folyóirat munkatársa volt.

Szabó T. Anna más irodalmi elfoglaltsága miatt most személyesen nem tudta átvenni a díjat, azonban Grecsó Krisztiánnak a város, mint az egyik alapító nevében maga Szarvas Péter polgármester adta át az elismerést.

A díjátadó és a Bárka tavalyi számainak értékelése és az idei első szám ismertetése mellett az esten még fiatal tehetségek is bemutatkoztak. Természetesen a nemrégiben súlyos betegségen átesett díjazottnál feltétlenül érdeklődtünk egészsége felől, hiszen itt Békéscsabán is nagyon sokan aggódtak érte.

A Krisztiánnal készült hosszabb interjúnkat és a Bárka estről készült hosszabb beszámolónkat a péntek esti Kultúrmixben láthatják majd.

GallériaVideó

Új hozzászólás