Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Februári közgyűlés: értékelt Szarvas Péter, a FIDESZ és az MSZP

Megtartotta februári közgyűlését Békéscsaba képviselőtestülete. A meghozott döntéseket értékelte Szarvas Péter polgármester, a FIDESZ frakció és az MSZP képviselői.

A képviselők sok fontos előterjesztést tárgyaltak a februári közgyűlésen. A témák között kiemelkedő jelentőségű volt a város költségvetésének tárgyalása és elfogadása. Szarvas Péter polgármester sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a város költségvetése stabil és a Modern Városok programnak és az Európai Uniós forrásoknak köszönhetően rengeteg fejlesztés indulhat 2019-ben is.

A költségvetés mellett Szarvas Péter polgármester kiemelte, hogy nagy jelentősége volt az előterjesztések között annak a döntésnek, amely a Mackó Kuckó óvoda rekonstrukciójáról szólt. Ennek köszönhetően ugyanis a kivitelező munkába állhat és még ebben évben be is fejezi a fejlesztést. Kiss Tibor Alpolgármester a FIDESZ frakció sajtótájékoztatóján elmondta a költségvetéssel kapcsolatban, hogy a város pénzügyi helyzete stabil és kiemelte, hogy ismét több mint 1 milliárd forintot költhet a város a nem kötelező feladatok finanszírozására.

Az MSZP képviselője Miklós Attila is értékelte a költségvetést véleménye szerint jó hogy ilyen sok fejlesztés valósul meg Békéscsabán azonban mindenképpen fontos a jó tervezés annak érdekében hogy az új beruházások fenntartása költséghatékony legyen.

Aki esetleg lemaradt volna a közgyűlésről, február 25-én hétfőn 10 órától teljes egészében végigkövetheti, itt a Csaba Tv-n.

GallériaVideó

Új hozzászólás