Jótékonysági sport- és családi napot szerveztek Kétegyházán

Jótékonysági sport- és családi napot szerveztek Kétegyházán. A bevételből a jelenleg Budapesten élő 6 éves Dicsa Noémi gyógyszeres kezelését támogatják.

A kislány életét gerincvelői izomsorvadás nehezíti. Miközben – mint minden hasonló korú kislány – táncról, színpadról álmodozik és igyekszik vidám maradni, a valóság az, hogy állapota folyamatosan romlik, mozgása egyre nehezebbé válik. A kislány állapotában jelentős változást idézhetne elő egy drága gyógyszer.

A jótékonysági rendezvénysorozat első állomásaként sport- és családi napot szerveztek Kétegyházán, melyen számos programmal várták az érdeklődőket.

A résztvevőknek egy finom ebéddel is készültek a szervezők. Bandula János bográcsban készített pásztor tarhonyát hortobágyi módra, mangalica szalonnával és füstölt kolbásszal.

A programsorozat következő állomása Eleken lesz, ahol március elsején jótékonysági bált szerveznek, majd harmadikán Gyulán a Román Nemzetiségi Kulturális Központban tartanak szintén egy jótékonysági rendezvényt. Azok, akik esetleg nem tudnak elmenni a programokra, de támogatni szeretnék Noémit, azok a www.kisangyalokkal.hu oldalon és a facebook-on találhatnak erről bővebb információkat.

GallériaVideó

Új hozzászólás