Az Utolsó Hősszerelmes című vígjátékot mutatja be a Békéscsabai Jókai színház

Neil Simon, augusztusban elhunyt amerikai dráma- és forgatókönyv író 1969-es sikerdarabját, az Utolsó Hősszerelmes című vígjátékot mutatja be a Békéscsabai Jókai színház. A darabot április elsejétől tekintheti meg a közönség.

Csurulya Csongor színművész először rendez a békéscsabai színházban, ahol egykor tanult. Az első darab, melyet színpadra állít itt Neil Simon: az utolsó hősszerelmes című vígjátéka. A mű története egy negyvenes éveiben járó sikeres halvendéglősről szól, aki rádöbben, hogy, bár mindene megvan, valami mégis hiányzik. A férfi főszereplőt Bartus Gyula Jászai Mari-díjas színművész alakítja majd.

A darab egyik különlegessége, hogy lehetőséget ad arra, hogy egy színész több szereplőt alakítson. Ezzel az izgalmas kihívással néz szembe Tarsoly Krisztina színművész, aki három különböző karakter bőrébe bújik majd a színpadon. A darab célközönsége nem csak az a korosztály, amelyet a főszereplők is alakítanak, hanem mindenkinek szól. A vígjáték garantálja a nézők jó kedélyét, miközben akaratlanul is azonosulni tudnak a színpadon látott szituációkkal.

Csurulya Csongor rendezőt a darab üzenetéről kérdeztük.

A vígjátékot az érdeklődők április elsejétől a Művész Kávéházban tekinthetik meg.

GallériaVideó

Új hozzászólás