Köszönet koncertet adott Békéscsabán az Acoustic Planet zenekar

Köszönet koncertet adott Békéscsabán az Acoustic Planet zenekar. Az est folyamán a Dalban megismert számos sztárfellépő is szórakoztatta a közönséget.

Az Acoustic Planet már a Dal válogatóján elvarázsolta a zsűrit és a nézőket Nyári zápor című dalukkal, akik ezt összesen 43 ponttal jutalmazták. Ezután következett az elődöntő, melyen 45 pontot kaptak, ezzel maguk mögé utasították a többi zenekart és elsőként jutottak tovább a Dal döntőjébe, ahol végül a második helyet szerezték meg. A remek pontszámok és értékelések mellett Az év felfedezettje díjat is beseperték. Arról, hogy mit jelentett számukra ez a műsor, arról Zsombok Réka, a zenekar énekese mesélt stábunknak.

A műsor során kapott rengeteg szavazatot, biztatást és támogatást a zenekar egy köszönet koncerttel hálálta meg Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

A zenekar számára kiemelt szempont volt, hogy egy új dallal nevezzenek be a Dalba és jól döntöttek, ezt a második hely is bizonyítja. Zsombok Réka, az együttes énekese stábunknak arról beszélt, hogy számára mit jelent a Nyári zápor című szám.

Az Acoustic Planet mellett számos sztárfellépő is szórakoztatta a békéscsabai közönséget. Itt volt többek között Antal Timi és Demko Gergő, Vavra Bence, Szekér Gergő és Nagy Bogi is, akik szintén remek hangulatot teremtettek az est folyamán.

GallériaVideó

Új hozzászólás