Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Márciusi közgyűlés: Értékelt Szarvas Péter polgármester, a FIDESZ frakció és az MSZP

Megtartotta márciusi közgyűlését Békéscsaba képviselőtestülete. A Meghozott döntéseket értékelte Szarvas Péter polgármester, a FIDESZ frakció és az MSZP képviselői.

A képviselők sok fontos előterjesztést tárgyaltak a márciusi közgyűlésen. A témák között a családosok számára kiemelt jelentőségű volt az az előterjesztés, amely a nyári gyermektábor témájával foglalkozott.

A pontos információkat a Békéscsaba.hu weboldalon találják meg az érdeklődők. A közgyűlésen ismét téma volt a már sokat vitatott Csabagyöngye szőlőültetvény, mellyel kapcsolatban Szarvas Péter polgármester elmondta, reméli, hogy a jelenleg rossz hatékonysággal művelt szőlőskert üzemeltetője javít a gazdaságossági mutatókon és a jövőben nem a Csabagyöngye ültetvény lesz az ország egyik legdrágább szőlőültetvénye. Kiss Tibor alpolgármester a FIDESZ frakció sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nagyon örömteli és jó döntésnek tartja, hogy a Mackó Kuckó Óvoda igazgatója Bottáné Dukát Éva újbóli megbízást kapott a közgyűléstől az intézmény vezetésére. A képviselők a márciusi közgyűlésen több oktatással kapcsolatos beszámolót is meghallgattak.

Kiss Tibor kiemelte, hogy a város rengeteg fejlesztést hajtott végre és tervez megvalósítani a jövőben is az óvodai neveléssel kapcsoltban annak érdekében, hogy a békéscsabai gyerekek minél jobb körülmények között kezdjék meg az oktatással kapcsolatos szocializációjukat. Miklós Attila, az MSZP képviselője is kifejtette véleményét az oktatással kapcsolatban. Úgy gondolja, hogy a jelenlegi oktatási rendszer nem jó és nem jól működik. A jó eredmények oka szerinte az, hogy a tanítók kiválóan felkészültek és a nehézségek ellenére is jól végzik hivatásukat. A közgyűlésen ismét téma volt a békéscsabai háziorvosi körzetek kérdése.

Aki esetleg lemaradt volna a közgyűlésről, április 1-én hétfőn 9 óra 15 perctől teljes egészében végigkövetheti itt, a Csaba Tv-n.

GallériaVideó

Új hozzászólás