Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Márciusi közgyűlés: Értékelt a Jobbik és az LMP önkormányzati képviselője is

A márciusi közgyűlés döntéseit korábban már értékelte Szarvas Péter polgármester, a FIDESZ frakció és az MSZP képviselői is. Ezt most megtette a Jobbik és az LMP önkormányzati képviselője is.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője, Kocziha Tünde két témát emelt ki sajtótájékoztatóján a márciusi közgyűléssel kapcsolatban. A képviselő szerint a városgazdálkodási kft. 2018-as működése jól példázza azt, hogy a többségi frakció politikai erőfitogtatása mihez vezet, egy - véleménye szerint - rosszul működő céghez, amely sokkal rosszabban végzi el a város zöldfelületeinek karbantartását, mint a korábban ezzel megbízott szakvállalkozások. A másik téma, melyben kifejtette véleményét, a Csabagyöngye szőlőültetvény kérdése volt, amely ismét nagy vitát váltott ki az ülésen.

Az LMP képviselője, Takács Péter a többi között a város szociális koncepciójával kapcsolatban alkotott véleményt sajtótájékoztatóján. Úgy gondolja, hogy a koncepció az előző években is kiváló volt és az aktualizálása is jól sikerült, azonban van egy gyenge pontja, mégpedig a szociális bérlakások csekély számának kérdése, melyre várhatóan idén se lesz megoldás Békéscsabán. Az LMP-s politikus is kifejtette véleményét a Csabagyöngye szőlőültetvénnyel kapcsolatban.

A következő közgyűlés április 18-án csütörtökön lesz, melyet természetesen élőben követhetnek majd itt, a Csaba Tv-n.

GallériaVideó

Új hozzászólás