Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Öt érem az Atlétikai Magyar Bajnokságról

Az időjárás nem fogadta kegyeibe vasárnap a 124. Atlétikai Magyar Bajnokság indulóit, ugyanis hatalmas felhőszakadással kezdődött a bajnoki program, amelynek következtében négy számot lehetett megrendezni – ezek későbbi pótlásáról hamarosan tájékoztatjuk az érintetteket. Ami a küzdelmeket illeti, az eső és vihar elcsendesedése után természetesen ismét a „sportok királynője” került hatalomra, versenyszám versenyszámot követett. Megsüvegelendő, atlétáink helyt álltak az időjárás okozta nehezítő körülménnyel szemben is.

Az Országos Atlétikai Bajnokságon, Budapesten kettő aranyérmet és három bronzérmet szereztek versenyzőink a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubnak, és városunknak - nyilatkozott Tóth Sándor igazgató, a bronzérmes középtávfutók edzője.

Bronzérmeseinkről:

Novák Natáliának az amerikai egyetemi tanulmányai feltételeihez nyáron itthon is dolgoznia kell, így e mellett készült a bajnokságra. Nyugodt felkészüléssel fényesebb éremre is képes lehetett volna, hiszen végig „partiban” volt az élmezőnnyel.

Bogdán Annabella gerelyhajítónk új technikát gyakorol most, mellyel még néha az „égiekkel játszik”.Ha kiforr a mozgása, messzebbre fog repülni a gerely a kezéből.

Gregor László sérülése ellenére is vállalta az OB-t. Nagy csatában, látványos hajrával lett bronzérmes 3000 m-es akadályfutásban.

Az Olimpiai bronzérmes, Világ és Európa bajnok Márton Anita súlylökésben és diszkoszvetésben sem talált legyőzőre. Ismét nagyszerűen szerepelt klubunk a felnőtt atlétikai bajnokságon.

Galléria

Új hozzászólás