Segítségre szoruló, hontalan cicák megmentésével foglalkozik a Catlantis Macskamentő Egyesület

Segítségre szoruló, hontalan cicák megmentésével foglalkozik a Catlantis Macskamentő Egyesület. Ők is ideiglenes befogadók, így a hozzájuk kerülő cicák gyógyítása és egyéb orvosi kezelése után, gazdit keresnek nekik.

A Catlantis Macskamentő Egyesületet bár csak 2017. decemberében jegyezték be hivatalosan, de a két oszlopos tag Duna Anikó és Schneider Viktória már hosszú évek óta foglalkozik cica mentéssel, lassan 18 éve. Az egyesület fő célja, kidobott, beteg vagy sérült macskák mentése, befogadása, felnevelése és gondozása, majd később a megfelelő gazdához juttatása.Több városban is tiltják a kóbor macskák etetését.

Ideiglenes befogadó rendszerrel dolgozva jelenleg saját otthonaikba viszik a mentett cicákat, és, hogy mik a jó befogadó ismérvei azt több szempontból lehet megvizsgálni.

A cicák közreműködésével gyerekrendezvényeket, állatvédő órákat is tartanak, és sok felvilágosító munkát végeznek a felelős állattartás érdekében. Költségeiket nagyon csekély magántámogatásból és döntő részben saját pénzükből fedezik, ezáltal minden segítségnek és támogatásnak örülnek.

GallériaVideó

Új hozzászólás