Ünnepi taggyűléssel egybekötött gálát tartott a Civil Szervezetek Szövetsége

Ünnepi taggyűléssel egybekötött gálát tartott a Civil Szervezetek Szövetsége, megalakulásának 20. évfordulójára. A jubileum alkalmából a szövetség emlékérmeket és emléklapokat osztott ki az 5, 10, 15 és a 20 éve aktív szerepet vállaló tagoknak.

A Civil Szervezetek Szövetsége idén ünnepeli megalakulásának 20. évfordulóját, melynek apropóján múlt szombaton Ünnepi Taggyűléssel egybekötött Civil Gálát tartottak. A szövetség 1999. novemberében, az egykori Ifi házban 24 szervezettel alakult meg, és azóta minden évben megünnepli születésnapját. Az esten köszöntőt mondott Nagy Ferenc alpolgármester, Kutyej Pál nyugalmazott evangélikus lelkész, valamint a szövetség elnöke Gólya Pál, aki elmondta, hogy a gála, szorosan kapcsolódik a már szintén évek óta megrendezett civil börzékhez.

A jubileum alkalmával a gála során ünnepi taggyűlésre is sor került, melyen, a többi között elfogadták a Szövetség 2020. évi tagdíjának mértékét, valamint jövő évi munkatervét.

A gyűlés részeként a Szövetség emlékérem átadásával fejezte ki köszönetét tagjainak. Elismerésben részesültek egyrészt, a 20 év alatt tevékenykedő civil szervezetek és alapítók, illetve az 5, 10, 15 és 20 éve aktív szerepet vállaló civil szervezetek, intézmények és képviselőik.

GallériaVideó

Új hozzászólás