Sajtótájékoztatót tartott Frankó Attila az idei békéscsabai karácsonyi vásárról

Sajtótájékoztatót tartott Frankó Attila a Békéscsabai Karácsonyi Vásár szervezője, a Városházi Mokos teremben. Az eseményen a főszervező tájékoztatta a jelenlévőket a vásár programjairól, eseményeiről.

Frankó Attila a Karácsonyi Vásár főszervezője sajtótájékoztatót tartott a Békéscsabai Polgármesteri Hivatal Mokos termében. A Frankó Produkciós iroda vezetője azt is elmondta, hogy már évek óta ő rendezi a vásárt, s minden együttműködő partnerrel nagyon megvan elégedve. Arról, hogy mióta tartozik vezetése alá a vásár szervezése, ő maga nyilatkozott.

Frankó Attila irodája már tizenkilenc éve rendezi és szervezi a véradó napokat, s idén ehhez a programhoz csatlakozik egy szűrő vizsgálat, ahol a szív-érrendszeri kockázatokat fogják mérni és ezt a Békés megyei kormányhivatal fogja lebonyolítani. Említést tett a Békéscsabai Irodalmi estek programsorozatáról is. Az idei évzáró irodalmi rendezvényen Kautzky Armand színművész lesz vendég.

A Frankó Produkciós Iroda és a Szeretlek Békéscsaba Egyesület folyamatosan nyerte el a bizalmat a programfolyam megszervezésére. Már a jövő évi tervekről is szó esett.

A vásár 2019. december 1-től december 31-ig várja szeretettel a látogatókat a Szent István térre, ami idén  plusz hat új faházzal bővült.

GallériaVideó

Új hozzászólás