Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Közös konferenciát tartott Békéscsabán a Nemzeti Művelődési Intézet

Közös konferenciát tartott Békéscsabán a Nemzeti Művelődési Intézet, a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete. A szakmai nap középpontjában idén a kommunikáció és az innováció állt.

Közművelődési szakmai napot tartottak Békéscsabán a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága, a Csabagyöngye Kulturális Központ és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének közös szervezésében. A Békés megyei hatókörű rendezvényen a szakemberek ezúttal az innovációt és a kommunikációt helyezték előtérbe, annak érdekében, hogy a közművelődési intézmények és a közösségi színterek minél inkább láthatóvá váljanak.

Az NMI Békés Megyei Igazgatóságának vezetője Sipos Andrea elmondta, hogy a művelődési intézet tevékenységében most igen hangsúlyosak a képzési és pályázati lehetőségek.

Szintén partnerszervezetként vett részt az eseményen a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete, amely főként a szakmai rész összeállításában segített. Az egyesület titkára, Pocsajiné Fábián Magdolna úgy fogalmazott, nagyon jó, hogy a három szervezet, szoros szakmai együttműködése révén megtalálta a kapcsolódási formát, és így gyakorlatilag a szakterületről mindenki bevonható.

A konferencián aktuális témákban különböző szakmai előadásokat hallgathattak meg a települési önkormányzatok, közművelődési intézmények, kulturális célú civil szervezetek, valamint a művelődő közösségek képviselői.

GallériaVideó

Új hozzászólás