Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Összeszokott csapattal a jövőért

Pénteken mutatta be a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeit. Az előző ciklushoz képest egy személyi változás történt.

Idén október 12-én tartják az önkormányzati választásokat.  Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót a békéscsabai Fidesz-KDNP frakció, melyet Hanó Miklós polgármesterjelöltje nyitott meg. Beszédében kiemelte, hogy mindössze egy személyi csere történt a jelöltek között, ezért egy összeszokott csapatra szavazhatnak a választópolgárok. Elmondta, hogy látványos a város fejlődése az elmúlt években, ami azt jelenti, hogy az eddigi képviselők jól végezték munkájukat. 

- Eddig is a város fejlődésért, előremozdulásáért próbáltunk tenni és a mostani jelöltek már több cikluson keresztül végezték a munkát, ami garancia arra, hogy ez tovább folytatódjon és mi egy csapatban szeretnénk gondolkodni – hangsúlyozta Hanó Miklós.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy mindössze egy körzetben van változás, Bíró János új jelöltként küzd a voksokért. Az eseményen minden önkormányzati képviselő-jelölt elmondta, hogy szerinte miért lenne eredményes, ha bizalmukkal támogatnák őket a választópolgárok. A jövőbeni tervekről is szó esett, többek között az élelmiszeripar fejlesztéséről, a munkahelyteremtésről és az M44-es autóút kivitelezéséről.

- Az elkezdett fejlődést - 8 év alatt közel 30 milliárd forint jött a városba fejlesztésként - ezt szeretnénk továbbfolytatni. Elkészült egy  városfejlesztési terv 2014 és 2020 közt, ami Európa Uniós forrásokat hoz le, azokban kiemelten a munkahelyteremtést szeretnénk megvalósítani, a gazdaságélénkítést és azt, hogy a fiataloknak megfelelő munkalehetőséget biztosítsunk – emelte ki a polgármesterjelölt.

A képviselőjelöltek egyetértettek abban, hogy az elmúlt két ciklusban eredményesek voltak, ezért remélik, hogy a választók újra bizalmat szavaznak nekik.

Szerkesztő: Kasuba Ivett

Operatőr: Incze László

GallériaVideó

Új hozzászólás