Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Utolsó utáni esély

Pótfelvételit hirdet a Békéscsabai Jókai Színház Színitanháza.

A Békéscsabai Jókai Színház és a Harruckern János Közoktatási Intézmény Színitanházában a helyeket még nem teljesen töltötték be, így azoknak a diákoknak sem kell elkeseredniük, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. Az augusztus 25-i pótfelvételi során van esélyük arra, hogy Békéscsabán tanulhassanak. Idén is 4 szakra várják a jelentkezőket: divat- és stílustervező, színházi táncos, színpadtechnikus-szcenikus és színész képzésekre.

Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője elmondta, az intézmény - a 20 éve elindított színészképzés mellett - a magyar színházi piacon hiány- és háttérszakmák képzésére, igazi gyakorlati tudást nyújtani jött létre – hangsúlyozta Seregi Zoltán, a Színitanház vezetője. Az ingyenes képzés a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház területén, igazi színházban zajlik, neves színházi szakemberek irányításával, mely érettségire épülő OKJ képesítést nyújt.

Az alapszak elvégzése után választhatóan szakképesítés-ráépüléssel három újabb szakképesítés szerezhető meg. A színitanház oktatási koncepcióját igazolja, hogy végzett diákjaink túlnyomó többsége a pályán tudott maradni és a színpadon vagy a háttérben értékes munkát végez.

Az ingyenes képzésekre augusztus 25-én lehet felvételizni, 10 órától az Ibsen Házban. 

 

GallériaVideó

Új hozzászólás