Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Meglepő támogatás

Szarvas Péter nem számított arra, hogy a Jobbik őt támogatja az önkormányzati választásokon.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezete múlt héten csütörtökön sajtótájékoztatón mutatta be önkormányzati képviselőjelöltjeit. Az eseményen jelentette be a párt, hogy Szarvas Péter független polgármester jelöltet kívánja támogatni az október 12-ei önkormányzati választásokon. 

Szarvas Péter közleményben reagált a Jobbik támogatására, mely szerint meglepetésként érte a bejelentés, nem számított a támogatásukra, és hangsúlyozta, hogy továbbra is független jelöltként, párttámogatás nélkül indul az őszi megmérettetésen. 

A nyilatkozatban továbbá olvasható, hogy a képviselőtestületi munkában minden politikai párt és képviselő együttműködésére, valamint támogatására számít, amennyiben a választópolgárok bizalmat szavaznak neki a választáskor. Szarvas Péter kérte a választókat, hogy a pártállástól függetlenül szavazzanak arra, akit a legérdemesebbnek tartanak a város vezetésére.

Szerkesztő: Bugyi Diána

Operatőr: Pozojevich Miklós
 

Galléria

Új hozzászólás