Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

LMP: Fejlődő és élhető Békéscsaba a cél

Takács Péter személyében saját polgármesterjelöltet állít az LMP az őszi önkormányzati választásokon. A párt valamennyi választókörzetben indít képviselőjelölteket. Céljuk, hogy Békéscsaba egy nyitott, gazdaságra épülő, fejlődő, vonzó és élhető város legyen.

Takács Péter 20 éve a békéscsabai önkormányzat képviselője, az egyik legaktívabb szereplője a városnak. A 90-es évek eleje óta vezeti a Lencsési Közösségi Házat, így komoly közéleti és vezetői tapasztalatával a város javát szolgálná - mutatta be a jelöltet Gál István Elek a párt koordinátora. 

- Ha Takács Péter vezetné a várost, szervezné a közéletet a városi erőforrásokat, akkor nem csak látványberuházások, hanem a békéscsabai polgárok valós érdekeit kifejező fejlődés is elindulna Békéscsabán – emelte ki Gál István Elek.

A népművelő-tanár, aki egyben a 2-es választókörzet képviselőjelöltjeként is indul a választásokon, híradónknak ismertette programját. Ennek legfontosabb elemei a népesség csökkenésének megállítása, a gazdaság fellendítése, melyben az önkormányzatnak meghatározó szerepet kell vállalnia Takács Péter szerint.

- A helyi gazdaság szereplőivel folyamatos és aktív kapcsolatot kell ápolni, és ezért létrehoznánk a Városi Gazdasági Kerekasztalt, mely egyfajta informális fóruma lenne annak, hogy adjuk össze amink van és közös erővel próbáljuk a szekeret „előrehúzni”. Természetesen az önkormányzatnak az eddigi rendszeren felül is, nagyobb mértékben kellene támogatni azokat a kis- és középvállalkozásokat, amelyek új munkahelyeket hoznak létre – emelte ki Takács Péter.

Mindezek mellett az LMP jelöltje hangsúlyozta az újabb ipari parkok és zöld mezős beruházások jelentőségét, valamint a tájékoztatón elhangzott a városi véderdők telepítésének fontossága is. Továbbá megtudhattuk, hogy a párt valamennyi választókörzetében indít jelölteket. Olyan várost akarnak, mely a fiataloknak jövőt, a családoknak biztos megélhetést, az időseknek pedig nyugodt éveket biztosít.

Szerkesztő: Balázs Anett

Operatőr: Fazekas Róbert

 

Galléria

Új hozzászólás