Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Jobbik: Megkerülhetetlen erővé fejlődnénk

14 fős megyei listát állított a Jobbik - jelentette be Samu Tamás Gergő megyei elnök. A politikus kiemelte, ötnél is több befutót vár az október 12-i önkormányzati választásokon.

Családias környezetben fogadta Samu Tamás Gergő a sajtó képviselőit a Jobbik békéscsabai székházában. A párt listavezetője hangsúlyozta az a céljuk, hogy a Jobbik megkerülhetetlen erőt képviseljen a megyei közgyűlésben, így ennek megfelelően állították össze az indulók névsorát.

- A második helyen Gajdos Attila agrármérnök szerepel, harmadik helyen Sinka Imre történelem-etika szakos tanár, negyedik helyen Csüllög László vállalkozó, ötödik helyen pedig Németh Norbert, aki szintén vállalkozóként dolgozik. Úgy próbáltuk összeállítani a listát, hogy egyrészt a szakmai, a politikai felkészültség meglegyen minden jelöltnél, másrészt pedig a megye minden régióját képviseljék a lista szereplői, hogy a közgyűlésben is biztos ott tudjanak lenni ezek a jelöltek és a saját környezetüket képviselhessék majd – fogalmazott Samu Tamás Gergő.

A Jobbik programjában első helyen a munkahelyteremtés szerepel. Samu Tamás Gergő kiemelte, ugyan korlátozottak a megyei önkormányzat lehetőségei, de a megyében mindenképpen meg kell fékezni az elvándorlást, mert ez az egyik legnagyobb probléma.

- Az agrárium, az egészségturizmus az, ami kiemelt területe ennek, másrészt, ami fontos, a közbiztonság kérdése, hiszen a megye számos pontján rendkívül rossz a helyzet és szinte már élhetetlenné vált egy-egy település, illetve régió és szeretnénk minél határozottabban rábírni a megyei rendőr-főkapitányságot, hogy tegye a dolgát úgy, ahogy azt a törvények számukra megengedik – hangsúlyozta a párt megyei listavezetője.

A Jobbik emellett növelné a lobbi tevékenységet, a megyei listavezető példaként az M44-est hozta fel. Úgy gondolja, emellett a megye turisztikai attrakcióit is jobban kellene eladni, reklámozni, nemcsak az Európai Unión belül, hanem azon kívül is.

Szerkesztő: Kovács Dávid

Operatőr: Pozojevich Miklós
 

GallériaVideó

Új hozzászólás