Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Választás 2014 - Kampány és szabályok

Szarvas Péter független polgármesterjelölt szűk két héttel a választás előtt  sajtótájékoztatón értékelte a kampány eddigi történéseit, valamint a választáshoz kapcsolódó változásokról és szabályokról tartott összefoglalót.

Szarvas Péter hangsúlyozta nagy örömére szolgál, hogy a békéscsabai jelöltek inkább saját elképeléseiket, programjaikat mutatták be az elmúlt időszakban, és nem egymás lejáratására törekedtek. A független polgármesterjelölt emellett beszélt azokról a szabályokról, amelyeket mindenképp be kell tartani a választás napján, többek között kiemelte, hogy az ívet mindenképpen a szavazó fülkében kell kitölteni. Arra hívta fel a választópolgárok figyelmét, hogy ha bármilyen törvénybeütköző történéssel találkoznak, akkor azt jelezzék a helyi választási bizottságnak.

Szarvas Péter zárásképp arra kérte a választásra jogosultakat, hogy minél többen nyilvánítsák ki véleményüket az október 12-i szavazáson.

Szerkesztő: Kovács Dávid

Operatőr: Incze László

Galléria

Új hozzászólás