Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Jobbik: Szarvas Péter volt a legalkalmasabb jelölt

Megköszönték a békéscsabai Jobbik képviselői, hogy a csabaiak Szarvas Pétert választották polgármesternek.

Szabóné Kocziha Tünde a szavazást értékelő sajtótájékoztatón elmondta, a független polgármester sikerét, ők saját sikerüknek is tekintik, hiszen a kezdetektől Szarvas Pétert tartották emberileg és szakmailag is érdemesnek arra, hogy a várost vezesse. Ez az oka annak is, hogy nem indítottak polgármester-jelöltet vele szemben. A politikus hozzátette, ez a támogatás nem azt jelentette, hogy a polgármester a Jobbik zászlaja alatt indult volna, csupán azt, hogy pártja is őt tartotta alkalmasnak a feladat ellátásához.

A kampányról Strifler Attila úgy nyilatkozott, nekik az anyagi lehetőségek miatt sokkal kevesebb médiafelület jutott, ennek ellenére a helyi szavazótáborukat sikerült megőrizniük. A Jobbik mindemellett kérte a többi pártot, hogy a szavazók akaratának megfelelően segítse a független polgármester munkáját.

Szerkesztő: Gy. Tűri Zsanett

Operatőr: Pozojevich Miklós

Galléria

Új hozzászólás