Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Jobbik: Közbiztonsági javaslatok a Parlament előtt

Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ahol beszámoltak arról, hogy a párt közbiztonsági csomagot nyújtott be a Parlament elé. A párt azt reméli, hogy számos előrelépés lesz a közbiztonságot illetően.

Gajdos Attila, a párt megyei önkormányzati képviselője informálta a sajtó képviselőit a Jobbik közbiztonsági csomagjának benyújtásával kapcsolatban. A párt politikusa a jelenlegi helyzetet illetően is kifejtette a Jobbik álláspontját.

- Úgy gondoljuk, hogy hiába mondta Pintér belügyminiszter úr 5 évvel ezelőtt azt, hogy 2 hét alatt rend lesz, hát nem lett rend Magyarországon, sőt rosszabb a közbiztonság helyzete, nekünk ez a véleményünk – mondta el Híradónknak Gajdos Attila a Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei önkormányzati képviselője.

A Jobbik szándéka, hogy a jövőben többek között bővítsék a térfigyelő kamerarendszert, és az, hogy kiépítsék az iskolarendőr programot. A párt ezen kívül az idősek védelme érdekében vészjelző rendszert szeretne bevezetni. A közbiztonsági csomagban a rendőrségi törvény kérdésével is kiemelten foglalkoztak.

- A rendőrök nagyrészt próbálják ellátni a munkájukat adott körülmények között, de még a rendőrségi törvény sem alkalmas, hogy hatékony munkát végezzenek. Azt szeretnénk, hogy ha egy új rendőrségi törvény is lenne Magyarországon, ami javítaná az ő munkakörülményüket és hatékonyságukat – fejtette ki Gajdos Attila.

A Jobbik a benyújtott javaslatok segítségével komoly előrelépést remél a közbiztonság területén.

Galléria

Új hozzászólás