Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabára látogatott Varjú László

A Demokratikus Koalíció „Tervezzük újra Magyarországot” országjáró körútjának részeként Békéscsabára látogatott Varjú László, a párt alelnöke.

A politikus elmondta, úgy gondolják 2016-ban előrehozott választásokat fognak tartani, amire már most készülniük kell, így már most elkezdik programjuk összeállítását. Ebben idáig 3 pontot fogalmaztak meg, amely a „munkáért megélhetést”, „aki dolgoztat, fizessen” és a „rezsiigazság elvét” tartalmazza. Az alelnök mindezek mellett beszélt a 2016-os költségvetés tervezéséről is, amellyel kapcsolatban kiemelte, véleménye szerint Orbán Viktor a párton belül várható őszi személycserék miatt szeretné minél előbb megszavaztatni a jövő évi büdzsét. A tervezettel kapcsolatban az 1 %-os adócsökkentést, a közmunkaprogram által megvalósuló munkahelyteremtést és a meghirdetett béremelést emelte ki.

Galléria

Új hozzászólás