Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

„Ne fogj kezet a bankokkal” címmel indított útjára egy előadássorozatot a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Nemzeti Egység Egyesület

„Ne fogj kezet a bankokkal” címmel indított útjára egy előadássorozatot a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Nemzeti Egység Egyesület.

A szervezetek úgy gondolják, hogy az elszámolási és forintosítási törvények következtében a legtöbb hitellel bíró lakos rosszabb helyzetbe került, mint korábban, ezért érezték szükségesnek, hogy létrehozzanak egy fórumot, ahol a károsultak választ kaphatnak a kérdéseikre. Az előadássorozat első vendége Dr. Varga-Damm Andrea, ügyvéd és bankjogász volt.

- Sajnos a propaganda és a cél nem az volt, ami végül bekövetkezett és az emberek nagy része igen csak elvesztette a reményt abban, hogy kilábal ebből a problémából. Hangsúlyozni kell, hogy nem arról van szó, hogy a kölcsönt ne kellene visszafizetni. Itt arról van szó, hogy a kölcsönnek olyan árát kelljen visszafizetni, amit valóban vállaltak a polgárok, és amelyek a szerződések gazdasági egyensúlyát megtartják. – mondta el Dr. Varga-Damm Andrea ügyvéd és bankjogász

Szabóné Kocziha Tünde, önkormányzati képviselő elmondta, hogy a jobbik mindig elkötelezett volt a devizakárosultak érdekeinek képviseletében.

- Azért gondoltuk, hogy el kell, hogy indítsuk ezt a sorozatot, mert nagyon sok banki károsult keres meg minket, mind a civileket, mind pedig engem, mint jobbikos politikust, hogy próbáljunk meg segíteni nekik, hiszen a pozitív kormány propagandával ellentétben sajnos a devizahitelesek problémája nem lett megoldva, így minden hasznos információra szükség van. – hangsúlyozta Szabóné Kocziha Tünde, a Jobbik Magyarországért Mozgalom önkormányzati képviselője

Előreláthatóan havonta egy alkalommal meghívnak majd egy előadót, aki segít megválaszolni a felmerülő kérdéseket és szakmai tanácsokkal is tud szolgálni.

GallériaVideó

Új hozzászólás