Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Magyar Úszás Napja

Az elmúlt hétvégén A Magyar Úszás Napja alkalmából a Békéscsabai önkormányzat kezdeményezése nyomán, ingyenes volt a belépő a békéscsabai Árpád fürdőben ahol sok érdekes programmal várták a látogatókat.

A múlt hét végén, szombaton reggel 6 órától díjmentesen lehetett ellátogatni a békéscsabai Árpád fürdőbe.

A gyerekeknek és a rajongóknak lehetőségük volt együtt úszni,  beszélgetni  és aláírást kérni a londoni olimpia résztvevőjétől, Bohus Richárdtól, aki jelenleg a riói olimpiára készül.

Most jövőhéten megyünk Rómába, egy nemzetközi versenyre a ami az egyik legnagyobb, nemzetközi verseny európában. Szóval nagyon izgatott vagyok és ott szeretnék még egy kvótát szerezni a 100 m-t háton egy ált. szintet aztán utána még megyek magaslati edzőtáborra 3 hétre sierra nevadába, spanyol országba utána még 2 hét Debrecen aztán már repülünk Rióba - mondta el Bohus Richárd úszó Békéscsabai Előre Úszó Klub

Minden sport fontos az önkormányzatnak, így ez a sportág is. Ezért különféle támogatások, pályázatok segítségével folyamatos fejlesztések valósulnak meg a fürdőben.

…egyetlen egy olyan úszófelület van, ahol versenyszerűen lehet sportolni, ez az 50m-es medence, ami itt látható a hátam mögött. Ami kiszolgálja a fürdőzők igényeit is a vízilabdázók igényeit is meg az úszók igényeit is természetesen ezt az infrastruktúrát kellett fejleszteni, ezen gondolkodtunk és örültünk, amikor miniszterelnökúr bejelentette, hogy egy új versenyuszoda megépítésére kap lehetőséget a város. -tette hozzá Kiss Tibor alpolgármester Békéscsaba Megyei Jogú Önkormányzat

Az Árpád fürdő uszodájában eddig is olimpikon sarjakat nevelt ki a Békéscsabai Úszó Szövetség, úgy remélhetőleg a jövőben még több tehetség léphet majd ki aEurópai szintű versenyuszodából.

GallériaVideó

Új hozzászólás