Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Küldöttgyűlés a TIT-nél

A 60 éve működő TIT Körösök Völgye Egyesület megtartotta éves küldöttgyűlését. A szervezet múltjáról, jelenéről és jövőbeli célokról meséltek az egykori és jelenlegi munkatársak.

Az egyesület ma is az egykori hagyományok és értékek alapján éli mindennapjait. A tehetséggondozó és az országos versenyeken való bekapcsolódás mellet kiemelt szerepet kapnak a nyelvi képzések is. Az elmúlt évben nagyon fontos volt számukra, hogy az általános iskolások körében felkutassák és támogassák azokat a diákokat, akik valamilyen területen kimagasló eredményt érnek el. Felnőttképzéseket, nyelvvizsgáztatást és nyelvi képzéseket továbbra is indítanak. A jövőben tervezik, hogy bővítik programjaikat akár a német, francia és angol tanfolyamok területén. A pályázati rendszerek még inkább előtérbe kerültek, hiszen ezek segítségével erősödhet a TIT szakmai és működési terén. A magyar nyelv hete című rendezvénysorozatukat 22 általános és középiskolában rendezték meg, amivel népszerűsítették a tevékenységeiket. A jövőben legfontosabb küldetésüknek tekintik, hogy a fiatalok körében is népszerűsítsék a tevékenységeiket, hiszen úgy minél több tehetséges fiatalnak tudnak segíteni céljaik elérésében.

Szerkesztő: Kasuba Ivett

Operatőr: Benke Éva

Galléria

Új hozzászólás