Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Új honlapot indított a Fidelitas

Csütörtök délelőtt a békéscsabai Fidesz irodában tartott sajtótájékoztatót Várfi András, a Fidelitas országos alelnöke, illetve Bíró Csaba a Fidelitas Békés megyei elnöke. A két fiatal politikus szerint a baloldal az Európai Parlamentben nem a magyarok érdekeit képviselte, hanem egyfajta lejárató kampányhadjárat keretében rontották országunk megítélést a tagországok előtt.

A békéscsabai Fidesz irodában Várfi András, a Fidelitas országos alelnöke és Bíró Csaba a Fidelitas megyei elnöke mutatta be egy sajtótájékoztató keretében az új honlapjuk tartalmát és hívta fel a figyelmet a közelgő Európai Parlamenti választások fontosságára. Véleményük szerint a baloldal elmúlt négy éves politikája nagyon megosztotta a társadalmat, és ebben a megosztottságban szeretnének tiszta képet adni a választópolgároknak a honlap segítségével.
Várfi András országos elnök elmondta, nagyon fontosnak tartják azt, hogy olyan személyek képviseljék Magyarországot az Európai Unióban, akik kiállnak a magyar érdekekért. A 2010 és 2014 közötti időszakban a baloldal képviselőiről azt állapítottuk meg, hogy nem állnak ki a magyar érdekek mellett, és ezt egy honlapon be is mutatták. 
Bíró Csaba egyedülállónak és korszakalkotónak nevezte az új internetes felületet. Elmondása szerint azok, akik meglátogatják ezt az oldalt reális képet kapnak arról, hogy a baloldal képviselői 2010 és 2014 között az Európai Parlamentben milyen tevékenységet folytattak, megítélés kérdése, hogy Magyarország ellen vagy pedig Magyarországért. 

Szerkesztő: Tar Hajnalka

Operatőr: Benke Éva

A ké

A ké

A ké

 

GallériaVideó

Új hozzászólás