Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Áprilisi közgyűlés

A képviselők több beszámolót is meghallgattak az ülésen, az egyik ilyen volt a város ivóvíz ellátása és szennyvíz elvezetése. A beszámolóból kiderült, hogy az ivóvíz változatlanul jó minőségű Békéscsabán és a szennyvíz elvezetése is megfelelő. A jövőben azonban érdemes alternatív vízforrásokat keresni, az egyik ilyen lehet az Aradról érkező ivóvíz.

Döntést hoztak arról is, hogy a helyi gyermekélelmezést továbbra is a Gyermekélelmezési Intézet látja el és a folyamatba nem vonnak be külső vállalkozót. A FIDESZ frakcióvezetője, Dr. Ferenczi Attila szerint a jelenlegi helyzetben ez egy jó döntés a képviselők részéről.

A frakcióvezető véleménye szerint, ha külső céget vontak volna be a gyermekélelmezésbe, azzal valószínűleg a térítési díjak is nőttek volna a családoknál. Az MSZP Békéscsabai Szervezetének elnöke, Miklós Attila sajtótájékoztatóján a közösségi közlekedéssel kapcsolatos kérdésben fejtette ki véleményét.

Az LMP, a Jobbik és a Dk képviselői jövő héten értékelik a közgyűlésen meghozott döntéseket. Azok, akik lemaradtak a közgyűlésről, hétfőn 12 órától láthatják a Csaba TV-n.

GallériaVideó

Új hozzászólás