Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Tavaszi lomtalanítás

Békéscsabán évente két lomtalanítási időpont van: egy ősszel és egy tavasszal. Az őszi időpontban a lomtalanítás mellett a veszélyes hulladékot is begyűjtik, melyeket a város több részén kihelyezett begyűjtési pontokon lehet leadni. A mostani, tavaszi lomtalanításkor így ezeket a hulladékokat nem lehet kihelyezni.

A lomtalanításkor a lakosok megválhatnak olyan nagydarabos hulladékoktól is, melyek a háztartásban keletkeztek vagy feleslegessé váltak. Ez alatt például bútordarabot, szőnyeget, berendezési tárgyakat kell érteni. Ezzel szemben nem helyezhető ki háztartási-, veszélyes-, zöld hulladék-, illetve építési törmelék, autógumi- vagy járműalkatrészek, illetve elektronikai hulladékok.

A hulladékot a szállítási napon reggel 7 óráig, vagy ha ez nem megoldható, akkor a megadott időpontok előtti napon lehet kihelyezni.

GallériaVideó

Új hozzászólás