Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gyurcsány Ferenc Békéscsabán

A Demokratikus Koalíció elnöke a Csabagyöngye Kulturális Központban békéscsabai tartotta fórumát, ahol arra kérte szimpatizánsait, hogy vegyenek részt a közeljövő alakításában, 2018-tól új kormánya lehessen Magyarországnak. Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor most néz szembe az első igazán komoly kihívással.

Gyurcsány Ferenc beszélt a CEU ügyéről is. Elmondta, hogy csodálkozna, ha a békéscsabaiak eddig tudták volna, hogy egyáltalán mi az a CEU. Ehhez szerinte a közelmúlt fővárosi történései kellettek. A DK elnöke arról is beszélt, hogy Orbán Viktor problémája az lehet, hogy nem tudta irányítani az egyetemet, nem tudott beleszólni az intézmény ügyeibe, mivel az egy független szervezet.

Gyurcsány Ferenc hozzátette, hogy a CEU-val kapcsolatos lépés olyan alapjogokat sért, mely Angela Merkeltől az Egyesült Államokig mindenkit szembeállít a miniszterelnökkel. A fórum előtt a DK elnöke a Csaba TV stúdiójában is járt Háttér című magazinműsorunk vendégeként. Aki lemaradt a beszélgetésről, visszanézheti weboldalunk videó tárában, Youtube csatornánkon, vagy a Csaba Televízió Facebook oldalán is.

GallériaVideó

Új hozzászólás