Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

A Jobbik szerint csak a Nemzetek Európája az elfogadható!

Békéscsabára látogatott ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti képviselő jelöltje Staudt Gábor, aki többször is hangsúlyozta, hogy jelenleg a jobbik az egyetlen egy olyan párt, akinek kézzel fogható programja van.

A képviselő-jelölt ismertette a párt Európai Parlamenti programjának főbb elemeit. Felhívta a figyelmet, hogy nem kilépni szeretnének az Unióból, hanem mérleget vonni az elmúlt 10 éves tagságunk eredményeiből. Meglátása szerint, ha több a negatívum, akkor fontolóra kell vennünk a tagságunk létjogosultságát.

A politikus jövőképként nem egy Európai Egyesült Államokat vizionál, hanem egy Nemzetek Európáját. 
Programjuk főbb elemeként említette a termőföld védelmét, amiért a véleménye szerint a fidesz nem tett semmit, mivel május 1-től 500 millió ember vásárolhatja meg a Magyar termőföldeket.
Staudt Gábor kiemelte még a magyar munkavállalók jogfosztott helyzetének a megoldását, ami a munkabérek Európai szintre emelését jelenti, illetve egy, olyan munkatörvénykönyvének a megalkotását, amely nem engedi, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek a magyar munkavállalók.

A politikus zsákutcának nevezte a politikai ellenfeleinek azon elképzeléseit, hogy Európa problémáit úgy lehet megoldani, ha több jogot adunk Brüsszelnek, és ők majd nagyobb jogok birtokában alkotnak egy egységes munkajogi szabályozást. Véleménye szerint egy jó munkatörvénykönyvet Magyarországon kell megalkotni és a Magyar parlamentnek kell elfogadnia.

A politikus óva inti a választókat egy lehetséges Európai szuperállamtól, mivel az szerinte a jogaink feladásával járna. Felhívta a figyelmet arra, hogy a csatlakozásunk óta folyamatosan ezt tesszük, melynek köszönhetően a Brüsszeli irányítással a multinacionális tőke folyamatosan kizsákmányol bennünket.

A Nemzetek Európája számára azt jelenti, hogy nem kell dönteni  jogfeladás vagy jólét között, hiszen a jogaink megtartása az egyben az emberek jólétet is jelenti.

Arra a kérdésre, hogy milyen eredményekre számítanak május 25-én azt felelte, hogy nem szeretne jóslatokba bocsátkozni, de reméli, hogy egy olyan eredmény fog születni, ami egyértelművé teszi, hogy a Jobbik lesz 2018-ban a kormánypárt kihívója.

Szerkesztő: Molnár József

Operatőr: Bágy György

 

GallériaVideó

Új hozzászólás